O'right, natuurlijke shampoos en ecologische haarverzorging

O'right, natuurlijke shampoos en ecologische haarverzorging

Heb jij vaak allergische reacties op cosmetische producten en ben je op zoek naar een antiallergene shampoo? Dan ben je bij Coiffure Verheye in Aalter aan het juiste adres! O'right is een gamma van ecologische shampoos en natuurlijke haarverzorging: de producten bevatten tot wel 99% natuurlijke ingrediënten!

Dandelion shampoo en bodywash voor de gevoelige huid en voor kinderenGoji Berry volumeshampoo en haarsprayTree-in-the-bottle recycleerbare shampoofles met boomzaadjesGolden Rose Oil voor gekleurd haarO'right shampoo met bamboo dopBamboo voedende shampoo en Camellia shampoo tegen vet haarGreen Tea regulate Hair Mist beschermende spray tegen warmtebronnenUltre Free Mud haarwaxPurple Rose Oil voor gekleurd haar en Camellia shampoo tegen vet haarO'right natuurlijke shampooGinkgo voedende en herstellende haarcrèmeO'right haarsprays tegen vet haar, tegen schilfers en voor meer volume

Natuurlijke shampoos

O'right shampoos werden samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten. De meeste haarzorgmerken bevatten o.a. hormonen, parabenen, formaldehyde en parfums. O'right kiest er echter bewust voor om deze schadelijke en bovendien overbodige chemische ingrediënten NIET toe te voegen. O'right haarverzorgingsproducten bevatten wél tot wel 99% natuurlijke, gecertificeerde ingrediënten. Hierdoor worden ze veiliger en gezonder voor de mens én voor de natuur.

Alle haarzorgproducten van O'right zijn glutenvrij, vegan en werden niet getest op dieren.

Ecologische verpakkingen en een groene productie

O'right staat niet enkel voor ecologische haarverzorging. Ook het volledige productieproces en het transport zijn ecologisch verantwoord, en zelfs de verpakkingen zijn milieuvriendelijk:

  • flesjes samengesteld uit gerecycleerd én recycleerbaar plastiek
  • kartonnen doosjes uit FSC-papier
  • dopjes van bamboe-hout
  • bedrukkingen met natuurlijke soja-inkt

En alsof dat nog niet allemaal genoeg was, creëerde O'right ook nog 2 revolutionaire verpakkingen:

  • het tree-in-the-bottle flesje is samengesteld uit PLA (fruit-groenten- en tuinafval), en daarom volledig biologisch afbreekbaar. Als je deze flesjes in de tuin plant, zullen ze volledig en ecologisch vergaan. Bovendien bevatten de flesjes een boomzaadje. Uit jouw lege shampoofles groeit dus een boom!
  • alle doosjes bevatten een zaadpapiertje. Ook wanneer je dit in vruchtbare grond plant, zal er een plantje uit voortkomen.

Zowel de tree-in-the-bottles als de haarverzorgingsproducten met zaadpapiertjes zijn verkrijgbaar in ons kapsalon te Aalter.

O'right, de groenste shampoo ter wereld!

natuurlijke verpakkingen van O'right
O'right verpakkingen uit FSC-papier
natuurlijke verpakkingen van O'right

O'right producten bestellen?

Contacteer ons!