Medavita voor mooi haar en een gezonde hoofdhuid

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid, dankzij Medavita!

Heb jij last van haaruitval of een vette hoofdhuid? Of word je helemaal gek van schilfers, huiduitslag of een heel droge hoofdhuid? Stap dan zeker eens binnen in ons kapsalon te Aalter, wij hebben de oplossing in huis! De producten van Medavita werden speciaal ontwikkeld om speficieke problemen van haar en hoofdhuid op te lossen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en worden steeds klinisch getest.

hydraterende shampoo en shampoo voor krullenLuxviva professionele haarkleuringenshampoo tegen haaruitval bij Coiffure Verheyescheerproducten voor de gevoelige huid verkrijgbaar in ons kapsalon te Aalterprofessionele stylingproducten voor glad haarbehandeling tegen haaruitval bij mannenkleurmaskers bij Coiffure Verheye in Aaltertussentijdse kleurverzorging verkrijgbaar in ons kapsalon te Aalterstyling voor krullen en volume in het haarbescherm je haar tegen de zonMooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid, dankzij Medavita!hydraterende shampoo voor droog en futloos haar

Haaruitval

Haaruitval kan veroorzaakt worden door verschillende factoren: hormonale problemen, maar ook de seizoenen kunnen aan de basis liggen. Niet zelden zijn de poriën en haarvaten verstopt, waardoor het haar niet langer de kans krijgt om te groeien en zelfs uitvalt. Medavita ontwikkelde, ondertussen meer dan 50 jaar geleden, een lotion op basis van 10 natuurlijke ingrediënten. Deze lotion zuivert de hoofdhuid tot diep binnenin en gaat zo de haaruitval tegen. De formule is zo efficiënt dat ze in al die jaren nog nooit veranderd werd en toch nog steeds fantastische resultaten bereikt.

Krullen of steil haar?

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid, maar ook je lengtes kunnen soms een extra boost gebruiken. Krullen hebben nu eenmaal andere noden dan steil haar. Door een haarkleuring of permanent kan het zelfs zijn dat je uitgedroogd of beschadigd haar hebt. Ook hiervoor ontwikkelde Medavita enkele specifieke productlijnen, eveneens op basis van natuurlijke ingrediënten.

Een gladde kin of stoere baard

Medavita heeft ook aan de mannen gedacht! Het Medavita Shave gamma bevat o.a. een scheercrème en scheergel voor de normale of de gevoelige huid, maar bijvoorbeeld ook een aftershave en een douchegel.

Naast het shave gamma bieden we bovendien ook een aantal andere specifieke mannenproducten aan, denk hierbij aan haarwax, styling gels enz.

Gepast advies in ons kapsalon te Aalter

Weet je niet goed welk producten het meest geschikt zijn voor jouw haar? Stap dan zeker eens binnen bij Coiffure Verheye! We geven je graag de juiste analyse en advies!

Medavita verzorging voor haar en hoofdhuid
Medavita scheerproducten en haarverzorging voor mannen
Medavita verzorging voor hoofdhuidproblemen

Medavita producten bestellen?

Contacteer ons!