Aloxxi producten voor gekleurd haar

Aloxxi voor gekleurd haar

Als je kiest voor een nieuwe haarkleuring, wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi en glanzend gezond blijft. Speciaal daarvoor ontwikkelde Aloxxi een aantal shampoos, verzorgingsproducten en zelfs een gamma van haarstyling, helemaal afgestemd op jouw gekleurde haar!

Aloxxi voor gekleurd haarAloxxi voor gekleurd haarAloxxi voor gekleurd haarAloxxi voor gekleurd haarAloxxi voor gekleurd haarAloxxi voor gekleurd haarAloxxi voor gekleurd haarAloxxi voor gekleurd haar

Bescherm je haarkleuring!

Agressieve shampoos, zwembadwater en UV-straling door de zon, ze hebben allemaal een nefaste uitwerking op jouw gekleurde haar: je kleur wordt dof en futloos. Daarom werken we bij Coiffure Verheye met zowel de haarkleuringen als met de shampoos, verzorgingen en stylingproducten van Aloxxi. Dit Amerikaanse merk werd speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Alle producten bevatten het ColourCare Complex. Deze blend van 10 natuurlijke antioxidanten beschermt je haarkleur en zorgt er bovendien voor dat je gekleurde lokken extra lang zijdezacht en glanzend gezond blijven!

Shampoos & verzorging op basis van appeltjes...

Naast een hydraterende en extra herstellende shampoo & conditioner, bevat het Aloxxi gamma ook ook een volumizing shampoo & conditioner op basis van appelstamceltechnologie. Deze unieke technologie bevat extracten van appel, die helpen om het verouderingsproces tegen te gaan. De volumizing lijn versterkt je lokken en maakt je lokken bovendien volumineuzer en voller. De lijn is dus perfect voor fijn en futloos haar!

Styling en kleurbescherming in 1!

Ook het styling gamma van Aloxxi, dat gaat van haarlak over styling creams tot wax, bevat het beschermende ColourCare Complex. Bovendien zijn o.a. de lakken, maar ook een handige dry shampoo, beschikbaar in pocketformaat, zodat jij jouw handige styling tools altijd en overal bij de hand hebt.

Hou je wel van wat extra glitter en glamour? Probeer dan zeker ook de Essential 7Oil Collection eens! Dit gamma producten geeft net dat tikkeltje meer voeding én glans aan jouw lokken. Be ready to shine!

Aloxxi voor gekleurd haar
Aloxxi voor gekleurd haar
Aloxxi voor gekleurd haar

Aloxxi producten bestellen?

Contacteer ons!